RU  UA  EN

Вівторок, 17 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

16 вересня

Всі новини

Україну заллє дощами: де і коли чекати потопу

Наступний тиждень прийде до України з дощами - вони змінять літню спеку, що досі стоїть на більшій території нашої країни.

Про це свідчать дані радару погоди Ventusky.

Так, згідно з прогнозом опівдні 11 вересня дощі накриють західні і центральні області - опадів варто очікувати на Житомирщині, Вінниччині та в Чернівецькій області.

За добу дощовий фронт переміститься на південь - опівдні 12 вересня дощі і сильні грози очікуються в Одеській та Миколаївській областях.

До вечора 12 вересня дощі і грози розгуляються ще сильніше - заллє Одещину, Вінниччину, Черкащину, Хмельниччину. Невеликі дощі пройдуть і в Кіровоградській області.

На ранок 12 вересня дощовий фронт переміститься на схід - дощів з грозами можна очікувати на Полтавщині, Черкащині, в Кіровоградській та Дніпропетровській областях. Опівдні грозовий фронт принесе опади в Білу Церкву і, оминувши Київ, відправиться на північ.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні у вересні-листопаді очікується тепла та посушлива погода. Середня осіння температура може бути на 1-2 градуси вищою за норму.