RU  UA  EN

Вівторок, 17 вересня
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Новини

16 вересня

15 вересня

14 вересня

13 вересня

12 вересня

11 вересня

Всі новини

Називала Україну "колонією США": чоловік професорки Більченко потрапив у полон ЗСУ

Чоловік професорки Євгенії Більченко, яка називала Україну "колонією США" і була звільнена з Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова, потрапив у полон до українських військових.

Про це вона повідомила у соцмережах.

Більченко, яка неодноразово озвучувала свою антиукраїнську позицію, написала, що її чоловік Аркадій Веселов перебуває у полоні.

"За моїми даними, мій коханий в укрополоні. І противник шантажував мене, але я не піддалася. Я обрала Росію. Моя смерть – це оплата йому. Коханому. А моє життя та честь - Росії", - написала вона у мережі.

Подію прокоментував український політичний експерт Віталій Кулик, зазначивши, що йдеться про карму, яка настигла прихильницю "русского мира".

"Карма, вона така... істота Євгенія Більченко верещить, що її чоловіка ЗСУ взяло в полон:) Нагадаю, що до 2021 Більченко була викладачем педуніверситету й деякі наші спільні з вами знайомі захищали від як їм здавалося "хейтинга", чоловік Більченко - типу турборашистський "поет" Аркадій Веселов", - написав він.

Як відомо, колишня професорка київського НПУ ім. Драгоманова Більченко після переїзду до Росії влаштувала своє особисте життя, вийшовши заміж за російського поета Веселова у січні 2022 року.

Нагадаємо, звільнили Більченко з Національного педагогічного університету ім. Драгоманова із ініціативи студентів у липні 2021 року.