RU  UA  EN

Вівторок, 17 вересня
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Новини

17 вересня

16 вересня

Всі новини

"Я стріляти хочу": в Х захоплюються тернополянином, що вибив двері в ТЦК, бо хотів у військо

Українці бурхливо відреагували на новину про мешканця міста Тернопіль, який маючи відстрочку від мобілізації, все одно прийшов до ТЦК, щоб його взяли до лав Збройних Сил, і навіть виламав двері закладу.

Новина стала хітовою на сторінці Регіоналіті в Х.

До цього докладно про цей епізод розповіли у Тернопільському обласному ТЦК СП.

"Громадянин Х (користується відстрочкою від мобілізації) перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вирішив піти на службу в Збройні Сили України у свій особистий агресивний спосіб, всупереч встановленому Законом порядку. Він, перебуваючи разом з іншими громадянами на території режимного приміщення – територіального центру комплектування та соціальної підтримки, спричинив конфліктну ситуацію та намагався проникнути всередину адміністративного приміщення. Громадянин Х застосовуючи фізичну силу розбив склопакет вхідних дверей приміщення, як наслідок отримав колото-різані рани на руці від розбитого скла", - розповіли у центрі.

Зазначається, що на місце інциденту було викликано медиків і поліцію, наразі діям тернополянина надається правова оцінка.

В той же час читачі спільноти "Регіоналіті" висловили захоплення діями чоловіка, цитували митця Леся Подерв'янського та робили меми.

Раніше в мережі висміяли новину про те, що на ВЛК у чоловіка, що прийшов по повістці, знайшли небезпечну хворобу, що врятувало йому життя.