RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

В BILD розкрили деталі "плану перемоги" Зеленського, який він повезе в США

Президент Володимир Зеленський має намір знову звернутися до західних партнерів з проханням виконати свої обіцянки перед Україною і очікує, що український "план перемоги" має призвести до переламу у війні.

Військовий оглядач німецького видання BILD Юліан Рьопке пише, що "план перемоги" Зеленського включатиме удари вглиб Росії та "заморозку" війни.

Найближчими тижнями президент України Володимир Зеленський здійснить візит до США, щоб представити свою стратегію перемоги над РФ. Зокрема, він представить "план перемоги" України президенту США Джо Байдену, а також кандидатам у президенти Камалі Гарріс і Дональду Трампу.

Як пише BILD, "план перемоги" України включає як вимогу дозволу використовувати західну зброю для ударів вглиб Росії, так і готовність України прийняти локальне припинення вогню на певних ділянках фронту – і, таким чином, тимчасове заморожування ситуації.

Військовий експерт Карло Масала з Університету Бундесверу в Мюнхені розповів BILD про план перемоги українського президента: "Зеленський зараз хоче поставити все на одну карту і спробувати здійснити перелом на полі бою". За словами експерта, для цього Зеленському потрібне “рішення президента Байдена”.

Крім того, Зеленський сподівається, що світ змінить своє ставлення до РФ та нарешті підтримає Україну в перемозі над агресором.

"Якщо ні, світ програє Володимиру Путіну. І це буде однією з найбільших трагедій в історії", – підкреслив глава держави під час Ялтинської конференції.

До слова, Україна змінила список цілей, які планує атакувати західною далекобійною зброєю ATACMS та Storm Shadow.