RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.55
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

18 вересня

Всі новини

В результаті атаки у Київській області одна жінка отримала поранення

Внаслідок атаки на Київщину, під час якої Росія запускала ударні безпілотники "Shahed", поранення отримала одна жінка, її госпіталізували. Фіксували пошкодження автомобілів та приватних будинків.

Матеріал підготував "Апостроф", посилаючись на джерела.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що в регіоні вночі працювали сили ППО: "Ворожі цілі знищені. Влучань в об’єкти житлової чи критичної інфраструктури не допущено".

За його словами, внаслідок падіння уламків збитих цілей поранена жінка. Її госпіталізовано в один із медзакладів області, надається вся необхідна допомога.

Станом на 8:30 в області зафіксовано пошкодження 5 автомобілів та 5 приватних будинків: В них вибиті двері, вікна, посічені фасади та дахи".

Також в чотирьох районах виникли загоряння трав’яного настилу та лісової підстилки. Проте всі пожежі ліквідовано.

В поліції Київщини показали кілька фото з наслідками атаки на область.

"Сьогодні, 16 вересня, окупанти вчергове атакували Київську область. Одна людина отримала травми. Пошкоджень зазнали будинки місцевих мешканців, транспортні засоби".

В повідомленні зауважують: "Станом на 08:35 зазнали пошкоджень пʼять приватних будинків та пʼять автомобілів. На жаль, місцева жителька отримала поранення. Потерпілу госпіталізовано до лікарні, їй надається допомога. Також сталося загорання трав’яного настилу. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчими буде розпочато кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України".

Нагадаємо, "Апостроф" писав, що в ніч на 16 вересня Росія здійснила восьму повітряну атаку на Київ з початку місяця. Цієї ночі противник випустив безпілотники по столиці з різних напрямків і різними групами. Силам ППО вдалося ліквідувати майже два десятки БпЛА ворога.