RU  UA  EN

Пʼятниця, 27 вересня
  • НБУ:USD 40.87
  • НБУ:EUR 45.45
НБУ:USD  40.87
Суспільство

Новини

26 вересня

Всі новини

Стендап-комік Стенюк вибачився за жарт про мусульман

Український стендап-комік Антон Стенюк, котрий у своєму сольному виступі пожартував про мусульман, публічно перепросив.

Своє вибачення Стенюк опублікував у своєму відеозверненні в Instagram.

"... я щиро прошу вибачення перед усіма, кого могли образити мої слова під час мого сольного виступу, який було опубліковано на YouTube.Один із моїх жартів був недоречним і неприпустимим, і я глибоко шкодую, що міг образити багатьох людей, зокрема представників мусульманської спільноти. Я не мав на меті когось принизити або ображати за релігійною ознакою", - сказав комік.

Він зазначає, що вже видалив цю частину відео із соціальних мереж: "... і ми заберемо цю частину із виступу який опубліковано на ютуб".

"Я усвідомлюю відповідальність за свої слова і обіцяю надалі бути більш чутливим у своїй роботі. Сподіваюся на ваше розуміння та милосердя. Дякую", - вказує стендап-комік.

Нагадаємо, що скандал утворився довкола жарту із сольного концерту Антона Стенюка, який було опубліковано 26 травня 2024 року на YouTube-каналі «Підпільний стендап».

"Ця війна - це просто нонсенс. Я не знаю, як так сталося, що одні православні вбивають інших православних, коли у світі ще так багато мусульман. Я не кажу, що потрібно вбивати мусульман, я адекватна людина, я розумію, що зараз це не на часі. Тим більше, цим уже займаються іудеї", - сказав комік.

Як повідомляв "Апостроф", голова Меджлісу Рефат Чубаров також розкритикував жарт українського стендап-коміка Антона Стенюка