RU  UA  EN

Понеділок, 7 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.75
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

7 жовтня

Всі новини

Суд обрав запобіжний захід для скандальної очільниці МСЕК

Суд обрав запобіжний захід очільниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи (МСЕК) Тетяні Крупі у вигляді тримання під вартою до 3 грудня. Також призначив альтернативу - заставу у кілька сотень мільйонів гривень.

Про таке рішення Печерського районного суду Києва інформує ДБР.

Зазначається, що за клопотанням прокурорів Офісу Генерального прокурора суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою главі обласної МСЕК за підозрою у незаконному збагаченні (ст. 368-5 Кримінального кодексу).

Підозрювану взяли під варту з альтернативою внесення застави у сумі 500 млн гривень. Такий запобіжний захід вимагали прокурори у клопотанні.

Як відомо, працівники ДБР затримали та повідомили очільниці обласної МСЕК про підозру у незаконному збагачені 5 жовтня 2024 року.

У неї та родичів під час обшуків знайшли тільки готівкою майже 6 мільйонів доларів у різних валютах.

Як повідомляв раніше "Апостроф", фігуранткою гучної корупційної справи на Хмельниччині виявилась керівниця МСЕК, депутатка обласної ради від партії "Слуга народу" Тетяна Крупа.

Також ми писали, що українців вразило фото чиновника з пачками грошей, у якого вдома у Хмельницькому правоохоронці провели обшуки.