RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

З'явилося відео дикого вчинку жінки з дітьми в метро Харкова

У мережі з'явилися відеозаписи з камер спостереження, на одній з яких зафіксовано момент, коли мати з двома дітьми кидається під поїзд в Харківському метрополітені.

Відео опублікував на своїй сторінці в Facebook глава департаменту зі зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко.

"Відео події на станції метро 23-го Августа. На верхньому відео - це дітей з ненормальною матусею вже виводять зі станції, а на нижньому - сама подія, десь в районі 1:12", - написав він.

"Мати з двома дітьми, яким на вигляд 5 і 12 років, сама стрибнула під поїзд. Всі живі. За уточненою інформацією, ненормальна матуся на психіатричному обліку не перебувала і не перебуває. Сподіваюся, поки. Дітей в 4-й невідкладній допомозі перевірили - з ними повний порядок", - додав Сидоренко.

Як повідомляв "Апостроф", в Харкові 11 травня на станції метро "23 Серпня" 34 річна мати з двома доньками стрибнула під поїзд. За словами очевидців, матері з двома дітьми вдалося врятуватися завдяки тому, що вони виявилися між рейками.