RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Розстріл юриста в Одесі: з'явилися нові подробиці

Правозахисником, автомобіль якого розстріляли в Одесі в ніч з 15 на 16 травня, виявився відомий адвокат Олександр П., який очолює юридичний холдинг "Привілей".

Про це повідомляє одеське видання Таймер з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Відзначається, що холдинг "Привілей" представляв інтереси естонського бізнесмена Марселя Віхмана — автора масштабного проекту з будівництва набережної в Затоці. Саме цей холдинг займався юридичним супроводом проекту, в тому числі вирішенням питань з відведенням землі для будівництва набережної.

За інформацією видання, слідчі дії щодо розстрілу автомобіля адвоката проводять співробітники Генеральної прокуратури та СБУ, а також до Одеси з Києва спрямовані високопоставлені представники правоохоронних органів.

У повідомленні поліції Одеської області йдеться, що правозахисник загинув.

У той же час вранці 16 травня видання Страна.ua з посиланням на власні джерела повідомила, що він вижив.

"Працює прокуратура і СБУ. Якесь дуже серйозна справа. Але нам відомо, що зараз всі сили кинуті на пошук кілерів", - передає видання слова свого джерела.

Також стало відомо, що за кілька годин до розстрілу автомобіля правозахисника, недалеко від місця злочину була виявлена машина зі зброєю.

Як повідомляв "Апостроф", невідомі розстріляли автомобіль в Одесі на вулиці Червоні зорі. За даними поліції, зловмисники втекли на автомобілі темного кольору, правоохоронні органи працюють над їхнім затриманням.