RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Установка пам'ятника Мозговому на Донбасі: ватажок терористів передумав

Окупаційна влада Алчевська передумали щодо встановленого вчора пам'ятника вбитому ватажкові банди бойовиків ЛНР "Привиду" Олексію Мозговому і вирішили його знести.

Про це у своєму блозі в "Живому Журналі" написав бойовик Олександр "Кріт" Скіданов.

"За повідомленням корінної жительки Алчевська Марини Тесьминецкої (Ісаєвої), з якою мені вдалося поспілкуватися, влада Алчевська, яка спочатку дала дозвіл на встановлення пам'ятника Олексію Борисовичу Мозговому в місті, в момент, коли його установка вже завершувалася, несподівано відкликала свій дозвіл. І тепер за наказом влади Алчевська нібито незаконно встановлений пам'ятник підлягає знесенню", - написав він.

Крім того через встановлення пам'ятника ватажок ЛНР Ігор Плотницький звільнив командира незаконного озброєння "Привид" Юрія Шевченка.

Про це Шевченко написав на сторінці у Facebook

"Підтверджую своє звільнення. Вранці. Особисто Плотницьким. У його кабінеті. За пам'ятник Олексію Мозговому, що встановлений вчора в Алчевську", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", український журналіст Денис Казанський вказав на вражаючий парадокс у зв'язку зі встановленням пам'ятника Мозговому.