RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Справа водія BlaBlaCar: з'явилися моторошні подробиці від слідства

Зниклий два місяці тому водій BlaBlaCar, 25-річний львів'янин Тарас Позняков, убитий.

Про це повідомляють Вести з посиланням на матеріали справи, які опинилися у розпорядженні редакції.

Зокрема, там говориться, що стріляв у хлопця один з підозрюваних, Луан Кінгісепп, який сидів поруч з водієм. Він тричі вистрілив з пістолета ТТ у груди і область живота Тараса. За даними слідства, хлопець загинув на місці, а після цього його тіло злочинці поклали на підлогу в салоні ззаду.

Також слідство встановило, що своїх пасажирів, він знайшов на сервісі BlaBlaCar (раніше поліція це спростовувала). Відомо, що лиходії листувалися з ним з с. Тарасівка під Києвом під вигаданими іменами. Своїх пасажирів Тарас віз зі Львова, куди вони за день до цього спеціально приїхали з Києва зі зброєю. Іншого пасажира (Дмитра Голуба) вдалося встановити завдяки тому, що Audi A6 зупинялася заправлятися в с. Колодинка Рівненської області на трасі Чоп — Київ). Там він виходив з машини прогулятися.

Саме вбивство сталося 4 квітня між селами Шевченкове і Княжичі під Києвом у проміжку між 11:48 і 12:05. Бандити намагалися погрозами змусити хлопця зупинитися і вийти з машини. Хлопець відмовився, зав'язалася бійка, в якій прозвучали постріли. "Стріляв Луан Кінгісепп, не виходячи з салону. Від отриманих тілесних ушкоджень власник машини загинув на місці злочину", — сказано в матеріалах справи. Де тіло, досі не встановлено.

Офіційно в поліції Київської області не говорять про отримані результати експертиз. "На цей момент ми зайняті пошуками підозрюваних і водія Audi. Що з ним, ми не знаємо", — пояснює речник поліції Київської області Микола Жукович.

Батьки Тараса не втрачають надію. "Синку, ми чекаємо від тебе дзвінка! Не перестаємо шукати тебе і дякуємо всім, хто робить це з нами", — написала його мама у Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", прес-секретар ГУ Національної поліції Київської області Микола Жукович пояснив, чому Інтерпол оголосив у розшук 36-річного Дмитра Голуба та 25-річного громадянина Росії Луана Кінгісеппа, підозрюваних у викраденні водія BlaBlaCar Тараса Познякова.