RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

З'явилися фото з місця звірячого вбивства екс-депутата від блоку Порошенко

Поліція повідомила подробиці жорстокого вбивства екс-депутата Миколаївської обласної ради від партії БПП Віктора Губанова.

Як повідомляє прес-служба Нацполиции в Миколаївській області, вранці 10 червня в Новоодеський відділ поліції ГУНП у Миколаївській області надійшло повідомлення від 43-річного жителя району про те, що на членів його родини скоєно напад.

За словами заявника, близько 7:00 він прийшов провідати батьків своєї дружини і побачив, що вони зв'язані, а 68-річний тесть не подає ознак життя.

Фото: ГУ НП Нацполіції Миколаївської області

Потерпіла 69-річна жінка розповіла правоохоронцям, що о 05:30 до них в будинок увірвалися четверо чоловіків у масках. Погрожуючи зброєю і наносячи удари, нападники зв'язали подружжя пенсіонерів і зажадали показати місце, де вони зберігають гроші. Знайшовши 12 000 гривень та 300 доларів США, а також забравши ювелірні прикраси, нападники втекли.

Як повідомляв "Апостроф", Губанов був директором ЗАТ "Гур'ївка" - миколаївської сільськогосподарської компанії, яка займається виробництвом сирої соняшникової олії, сумішей для годування худоби і іншим. Був депутатом облради від "Народної партії", а потім БПП.