RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Бої на Донбасі: у Авакова повідомили про загибель бійця АТО під Маріуполем

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив увечері 18 червня про бої сил АТО з російськими військовими в селищі Водяне, що знаходиться на відстані близько 7 км від східної межі Маріуполя.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Триває важке бойове зіткнення сил АТО з російськими військами у Водяному. Чергова збройна провокація кремлівської орди на південному напрямку. Російсько-терористичні війська здійснили масований артилерійський обстріл наших позицій в районі населеного пункту Водяне поблизу Маріуполя. Атака бойовиків здійснювалася з використанням 120-мм мінометів і заборонених міжнародними домовленостями артустановок 122-х і 152-х мм", - написав Шкіряк.

"На жаль, за попередньою інформацією, загинув один український Воїн. Бій триває. Сили АТО достойно і жорстко відбивають всі атаки ворога і дають гідну відсіч агресору. Підрозділи ЗСУ і Нацгвардії міцно утримують свої позиції і не допустять прориву ворожих сил", - додав радник глави МВС.

Пізніше в ефірі одного з українських телеканалів він підтвердив, що в ході обстрілу був поранений український боєць, який від отриманих травм помер.

Як повідомляв "Апостроф", в населеному пункті Мар'їнка Донецької області відбувся бій українських військових з проросійськими бойовиками, в результаті якого четверо бійців АТО отримали поранення.