RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Авакова заявили про видворення з України "злодія в законі": опубліковані відео

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повідомила про затримання співробітниками розшуку одеської поліції 18 червня в одному з одеських ресторанів Давида Герліані, відомого в кримінальних колах як "злодій в законі" на прізвисько "Сван".

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"При собі у затриманого був паспорт громадянина України, по всій ймовірності підроблений, на ім'я Давида Чачибая. Ми проводимо зараз додаткову перевірку достовірності паспорта та законність його отримання. Під час допиту Герлиани визнав, що коронувався на "злодія в законі". Згідно з грузинським законом подібного визнання достатньо, щоб посадити його на кілька років. В Україні за таке визнання законодавство не дозволяє притягнути до кримінальної відповідальності", - зазначила Деканоїдзе.

Голова Нацполиции повідомила, що Герліані був видворений правоохоронними органами за межі України.

"Зараз він повертається до Грузії, звідки сам родом. Дуже сподіваюся, що МВС Грузії затримає його, і він не опиниться в іншій країні, звідки зможе знову повернутися до України", - уклала Деканоїдзе.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Нацполиции заявили, що Росія значно впливає на погіршення криміногенної ситуації в Україні через посилення свого впливу на кримінальний світ нашої держави.

У березні з України депортували громадянина Грузії Гочу Кахідзе, відомого в кримінальних колах як "Курша", якого начебто курує російська ФСБ.