RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

В Україні затримали терористів IДIЛ: опублікованi фото

Служба безпеки України (СБУ) затримала двох громадян Азії, причетних до дiяльностi терористичної організації "Ісламська держава".

Про це повідомляє прес-служба СБУ на сторінці у Facebook.

"Двох громадян однієї з країн Середньої Азії, причетних до діяльності міжнародних терористичних організацій, затримали в аеропорту Харкова співробітники Служби безпеки України спільно з прикордонниками та поліцією", — йдеться в повідомленні.

"Двоє чоловіків, які прибули авіарейсом в Україну, за даними Інтерполу, оголошені в міжнародний розшук за причетність до діяльності релігійно-екстремістської терористичної організації "Ісламська держава". Вони пройшли військову підготовку в таборах IДIЛ, після чого брали участь у бойових діях на території Сирії", — зазначають в СБУ.

"У мобільних телефонах затриманих правоохоронці виявили численні фото- і відеодокази їхньої безпосередньої участі в бойових діях на стороні терористів", — розповіли також у спецслужбі.

Фото прес-служби СБУ

"Чоловіки затримані відповідності до ст. 208 КПК України за процесуальним керівництвом прокуратури. Вирішується питання про їхню екстрадицію в країну — ініціатор розшуку", — додали в СБУ.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно в терористичній організації "Ісламська держава" (ИГИЛ) підтвердили загибель свого лідера Абу Бакра Аль-Багдаді.