RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Стало відомо про жахливий інцидент у звіринці під Львовом

У звіринці, який знаходиться у Львівській області, лев покусав людей.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"У Миргородський відділ поліції 27 червня надійшло повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги про те, що на території звіринця, розташованого на території району, лев покусав людину. На місце події виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група", — наголошується в повідомленні.

Як встановили правоохоронці, лев покусав 53-річного місцевого жителя та його 49-річного товариша. Чоловіки знаходилися у стані алкогольного сп'яніння і намагалися погодувати тварину. При цьому відвідувачі знехтували правилами безпеки та поведінки на території звіринця.

"Постраждалі доставлені в реанімаційне відділення Самбірської центральної районної лікарні з рваними ранами руки в одного і ноги в іншого. Зараз їхній стан стабільний", — повідомили в поліції.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події та перевіряють дотримання правил безпеки та умов утримання тварин у звіринці. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України.

Як повідомляв "Апостроф", у травні в зоопарку міста Києва помер найстаріший бегемот у світі.

Раніше рятувальники тварин розповіли про інцидент з самцем лані, який забрів на стадіон на околиці Києва.