RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Варварський вчинок депутата від "Оппоблока" в Дніпрі: фігурант виклав свою версію

Дніпровський депутат Олександр Заманський, який варварськи обійшовся з літньою жінкою у Дніпрі, запевняє, що він ні в чому не винен і сварку не починав.

Про це він розповів у коментарі "Вістям".

"Наша машина стояла у дворі, нікому не заважала. До машини підійшла п'яна жінка, вдарила сумкою по склу і знесла дзеркало заднього виду. Потім з двох ударів вм'яла двері. Матом кричала, що всі виродки тут, роз'їздилися на дорогих машинах. Вона вдарила сумкою по склу машини, розбила дзеркало заднього виду. З двох ударів вмяла двері, залишилися вм'ятини. Потім сказала, що нас звідси не випустить і сіла на асфальт. Образа була шалена. Ремонт машини обійдеться мені в 5-7 тисяч гривень. А зробити їй ми нічого не можемо. Зрозуміло, що грошей з неї не отримаєш. Не буду ж я з нею битися! На відео видно, що я нічого не робив. Я тільки стояв і розводив руками. Дівчина, яка була зі мною, від образи вилила її кефір", - виправдовується депутат.

Заманський не збирається компенсувати літній жінці вартість лікування і знищених продуктів.

"Ми вважаємо себе на сто відсотків правими. Вона перша почала і є безліч свідків", - стверджує він.

Зазначимо, що 3 липня, стало відомо, що Заманського виключили з партії "Опозиційний блок", в якій він перебував.

Повідомлення про це з'явилося на офіційному сайті політсили. "Таким людям не місце в лавах нашої партії. "Опозиційний блок" жорстко засудив дії Заманського і виключив його з партії", - заявила голова міської організації Людмила Селіванова.

Як повідомляв "Апостроф", у центрі Дніпра 30 червня близько опівночі в результаті стрілянини постраждали дві людини, одна з них, 31-річний чоловік, не приходячи до тями, помер у лікарні від отриманого поранення.