RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

В Авакова розкрили скандальні подробиці про винуватця ДТП з журналістом

Винуватцем великої ДТП, яка сталася з фотокореспондентом Максимом Левіним і його сім'єю, виявився начальник відділу вантажних перевезень "Укрзалізниці" Іван Федорко.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник голови Міністерства внутрішніх справ України, народний депутат Антон Геращенко.

"П'яний негідник спочатку розмахував посвідченням помічника голови Ради ветеранської організації МВС, а коли нові патрульні поліцейські пояснили йому, що "ксиви" більше не працюють, утік з лікарні, де повинні були проводити огляд на алкоголь. За цим фактом здійснюється службова перевірка. П'яною мерзотою виявився начальник відділу вантажоперевезень "Укразалізниці" Іван Федорко, друг і соратник звільненого рік тому з кримінальними справами, скандального начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопишина", - пише Геращенко.

"У тому числі на своєму посту він курирує питання подачі вагонів для поставок вугілля з окупованих територій терористичних організацій ДНР/ЛНР, що і є основним джерелом його доходів судячи з усього. Він ніколи не мав жодного відношення ні до поліції, ні до міліції. Просто звичайне чмо, яке живе досі за поняттями 90-х років. За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження. Іван Федорко розшукується співробітниками карного розшуку. Думаю, що ховається у когось з друзів, чекаючи, коли вивітриться алкоголь", - вважає радник міністра.

"Також я звернувся до міністра інфраструктури Володимира Омеляна та директора "Укрзалізниці" Войцеха Бальчуна з вимогою негайно звільнити з посади Івана Федорка за дії, що перешкоджають слідству. А також здійснити службову перевірку результатів його роботи на своїй посаді", - підсумовує він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі виклали фото з місця ДТП, яке сталося з фотокореспондентом Максом Левіним та його сім'єю.

Також у мережі з обуренням відреагували на скандальні обставини цього ДТП.