RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Під Запоріжжям влаштували збройний напад на інкасаторів: опубліковані фото

Увечері 15 липня, на автодорозі Пологи-Оріхів Запорізької області зловмисники вчинили збройний напад на інкасаторську машину "Ощадбанку".

Про інцидент повідомляє речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко на своїй сторінці в Facebook.

"Близько 17:00 невідомими особами із застосуванням вогнепальної зброї (пістолет, автомат, кулемет, ручні гранати) скоєно бандитський напад на інкасаторську машину "Ощадбанку". Спільними діями співробітників СБУ та ГУ НП у Запорізькій області під час бойового зіткнення один з нападників був вбитий і двоє поранені. В даний час поранені доставлені в медустанови, де їм надається допомога. На місце події виїхали керівники СБУ та ГУ НП в Запорізькій області, організовано проведення першочергових слідчих і оперативних заходів документування слідів злочину, пошуку та затримання інших учасників нападу. З боку правоохоронців та інкасаторів втрат немає", - пише Шевченко і публікує фотографії.

У свою чергу в прес-службі Служби безпеки України повідомляють, що правоохоронці знешкодили організоване угруповання, члени якого принаймні з лютого 2016 року скоювали розбійні напади на банківські відділення та інкасаторські машини, прикриваючись приналежністю до одного з добровольчих батальйонів.

Як інформують в СБУ, зловмисники встигли відкрити вогонь на ураження по інкасаторам. На пропозицію правоохоронців скласти зброю учасники угруповання не відреагували і вступили в бій зі спецназівцями і були знешкоджені.

Як повідомляв "Апостроф", вчора поліція опублікувала відеозапис з місця пограбування одного із столичних банків, яке відбулося 14 липня.