RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Пожежа на військовому полігоні під Черніговом: з'явилися свіжі подробиці і фото

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) повідомили нові подробиці про заходи з гасіння небезпечної пожежі на військовому полігоні поблизу селища Гончарівське Чернігівської області, де почали вибухати боєприпаси.

Про подробиці пишуть на сторінці ДСНС в Facebook.

"О 14 годині 10 хвилині 15 липня 2016 року в Управління ДСНС в Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на Гончарівському військовому полігоні під час проведення навчальних стрільб і поширилася на Чернігівський військовий лісгосп. Пожежа трьома окремими осередками має загальну площу близько 20 га. До гасіння пожежі залучено 19 одиниць техніки і 228 осіб, у тому числі від ДСНС 9 пожежних машин і 43 людини, вертоліт МІ-8 з водозливним пристроєм і 2 літаки АН-32П. На місці працює оперативна група на чолі з начальником Управління ДСНС в Чернігівській області", - інформують в ДСНС та публікують фотографії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше подробицями про пожежу на військовому полігоні поблизу селища Гончарівське поділилися в Міністерстві оборони України.