RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

З'явилося унікальне відео бою за Торецьк на Донбасі

Блогер Роман Синіцин показав у мережі унікальне відео бою, який вели українські спецназівці з бойовиками 21 липня 2014 року за місто Торецьк (колишній Дзержинськ, - ред.) в Донецькій області.

Відео бою опубліковано на YouTube.

"Рівно два роки тому, 21 липня 2014 року, зведені підрозділи Сил спеціальних операцій України, провівши блискавичну спецоперацію, звільнили від окупантів шахтарське місто Торецьк (колишній Дзержинськ). 33 бійця плюс 8 спецназівців з групи прикриття протягом майже 8 годин героїчно стримували наступ більш ніж 200 до зубів озброєних бойовиків, посилених танками і БМП. Було дуже "спекотно", але спецназівці утримали оборону, і вже до вечора українські війська отримали повний контроль над містом і підняли над ним Державні Прапори", - сказано в описі до відео.

Нещодавно в мережі розмістили відео, на якому показаний нічний бій українських військовослужбовців і бойовиків у районі Світлодарської дуги на Донбасі.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі опублікували відео, на якому знято перестрілку українських солдатів з проросійськими бойовиками в Мар'їнці Донецької області.