RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Велике пограбування інкасаторів під Харковом: в СБУ розкрили скандальні подробиці

У Службі безпеки України (СБУ) оголосили про викриття свого працівника, причетного до пограбування інкасаторської машини "Приватбанку" в селищі Куп'янськ-Вузловий Харківської області 21 липня.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Двадцять першого липня в місті Куп'янськ організована група вчинила збройний напад на інкасаторський автомобіль і викрав 4,6 мільйона гривень. Правоохоронці оперативно встановили особу одного з нападників, яким виявився підполковник Управління СБУ в Харківській області. Під час обшуків за місцем тимчасового проживання підполковника правоохоронці вилучили майже п'ятдесят тисяч доларів США, пістолети Макарова і "Вальтер" з бойовими патронами", - інформує прес-служба.

"Національною поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України. Підполковнику оголошено про підозру у скоєнні злочину і затримані у відповідності зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. СБУ надасть слідчим поліції повну підтримку у розслідуванні справи", - додають в СБУ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у мережі з'явилися фотографії пограбованої машини "Приватбанку", з якою були вкрадені кілька мільйонів гривень, призначених для завантаження банкоматів.