RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Стало відомо про жахливий інцидент в багатодітній українській родині

Стало відомо про жахливий інцидент, який стався у Рівненській області в селі Батькивцы: місцевий житель покінчив із собою 25 липня після самогубства дружини, залишивши сиротами вісім дітей.

Про трагедію повідомляє прес-служба в поліції Рівненської області.

Як інформують правоохоронці, найстаршому з дітей, які залишилися сиротами виповнилося 20 років, а найменшій дитині - два роки.

Чоловік покінчив з собою на мотузці в своєму гаражі. Там його і виявив один із синів. Прибулим на місце працівникам швидкої допомоги реанімувати чоловіка не вдалося.

Як вдалося з'ясувати поліції, кілька днів тому чоловік вже намагався покінчити з собою на могилі дружини, яка повісилася 2 липня. Проте в той раз його врятували діти.

"Померлий хоча останнім часом і знаходив розраду в горілці, сім'я характеризується позитивно. Вони справно вели домашнє господарство, маючи коней, корів, свиней, овець і домашню птицю", - відзначили в поліції.

Зараз правоохоронці з представниками соціальних служб приймають всі заходи щодо максимального забезпечення прав дітей, їх подальшому влаштуванню і догляду.

Як повідомляв "Апостроф", в квітні стало відомо про суїцид відомого політолога в Солом'янському районі Києва.