RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Затримання Єфремова: з'явилися нові фото

У мережі з'явилися нові фотографії затримання колишнього голови фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді й екс-голови Луганської ОДА Олександра Єфремова.

Знімки опублікувало Управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Зазначається, що підставою для затримання Єфремова стали побоювання того, що він може покинути територію України з метою ухилення від кримінальної відповідальності.

Колишнього "регіонала" підозрюють у заволодінні майном ДП "Луганськвугілля" шляхом зловживання службовим становищем; у скоєнні протиправних умисних дій з метою зміни меж України, а також у сприянні створенню і діяльності так званої ЛНР.

"Текст підозри буде оголошений йому протягом 24 годин з моменту затримання. Протягом 72 годин він буде доставлений до суду для обрання запобіжного заходу", - заявили в ГПУ.

За словами генпрокурора Юрія Луценка, статті кримінального кодексу, які інкримінуються Єфремову, не передбачають можливість внесення застави або домашнього арешту.

Як повідомляв "Апостроф", прес-секретар Луценка заявила, що Єфремова затримали в аеропорту "Бориспіль", звідки він мав намір вилетіти в Австрію.