RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Жахливе ДТП з поліцейськими в Києві: стали відомі подробиці про винуватця з Росії

ДТП, яке сталося 1 серпня на Столичному шосе в Києві та в результаті якого двоє поліцейських отримали важкі каліцтва, сталося з вини п'яного громадянина Росії.

Про це написав у Facebook з посиланням на свої джерела журналіст Юрій Бутусов.

"Наїзд скоїв Маринин Ілля Володимирович, народився 7 листопада 1982 року, місто Хабаровськ. Ілля дуже любить бухати за кермом. Водійського посвідчення в нього немає, тому що його позбавляли раніше прав за водіння машини напідпитку, це вже не перше його порушення. Їздить з тимчасового талону. І знову п'яний. Тестер показує дуже високу ступінь сп'яніння - 2,41 проміле. При допустимій нормі 0,2. Впевнений, що все зійде з рук. На місце ДТП прибули його родичі намагаються виправдати, не хотіли везти на огляд", - пише Бутусов.

За його даними, хлопець-патрульний постраждав не дуже сильно – у нього перелом руки та інші травми, а стан дівчини поліцейської важкий.

"Йде операція, її життя рятують лікарі. Відкритий перелом стегна та гомілки однієї ноги, відкритий перелом стегна іншої ноги. Вона в свідомості, дихає через трубку, обезболена... Дай Бог здоров'я дівчині - важкі поранення. Але як покарати негідника, який це вчинив? Невже штрафом і домашнім арештом? Будемо висвітлювати цей процес, сподіваюся, негідник отримає по повній", - заявив журналіст.

Він також оприлюднив фото винуватця, зазначивши, що інформація повинна бути максимально публічною, щоб він більше ніколи не зміг сісти за кермо.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про смертельне ДТП з поліцією.