RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Розвідка дізналася, як люди Путіна позбавляються від трупів воїнів РФ на Донбасі

Українська розвідка розповіла, як Росія надходить з тілами своїх військовослужбовців, які загинули під час участі в бойових діях на Донбасі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, РФ припинила відправляти тіла російських солдатів в морг Донецької обласної клінічної лікарні ім. Калініна, оскільки їх тепер завантажують в спеціально обладнані рефрижератори (до 20 тіл), які приховано переправляють в Ростов-на-Дону.

Також загиблих громадян РФ, які не є кадровими військовими, а воюють на боці бойовиків за контрактом, тепер піддають прихованої кремації в мобільних крематоріях, обладнаних поблизу Донецька і Луганська, без оформлення свідоцтв про смерть, що дозволяє командирам офіційно вважати зниклими безвісти або оголошувати в розшук як дезертирів.

Крім цього, згідно з розпорядженням командира 7-ї окремої мотострілкової бригади (Дебальцеве) 2 армійського корпусу РФ, легкі і середні поранення тепер оформляються у лікувальних закладах як побутові.

Як повідомляв "Апостроф", українська розвідка повідомила про міжусобиці серед бойовиків на тлі зловживання спиртними напоями.