RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

В силах АТО назвали саме потужне озброєння Путіна

Одіозний український активіст, учасник АТО, лідер організації "Братство" Дмитро Корчинський назвав зброю Росії, яка доставляє найбільше проблем силам АТО на Донбасі.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

Учасник АТО розповів про те, що російські війська цілком можуть бути оснащені конвенційною лазерною зброєю, яка сліпить супротивника, адже "вона не є якоюсь занадто ексклюзивною".

Однак, за словами Корчинського, наймогутніша зброя, яка є у росіян, - це засоби радіоелектронної боротьби, яким немає рівних в Україні.

"У нас, звичайно, немає і ядерної зброї. У них також численна бойова авіація, хоча і не занадто ефективна. В іншому, я думаю, ми можемо конкурувати, тобто потрібно займатися обороною", - впевнений Корчинський.

Учасник АТО висловив своє обурення з приводу того, що за два роки в Україні навіть не спромоглися побудувати патронний завод, хоч коштує це не так вже дорого.

"У нас був патронний завод у Луганську, він був демонтований і вивезений в Росію окупантами. За останні два роки Казахстан побудував у себе патронний завод, це недорого, а ми не побудували. Це, безумовно, огидні речі, і з цим потрібно боротися", - говорить Корчинський.

Повне інтерв'ю Корчинського читайте на "Апострофі" найближчим часом.