RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Кривавий інцидент на Закарпатті: у Раді назвали винних

Народний депутат України та лідер партії "Єдиний центр" Віктор Балога пов'язав перестрілку контрабандистів на Закарпатті з людьми з команди президента України Петра Порошенка.

Про це Балога написав на своїй сторінці у Facebook.

Як уже відомо, в Тячівському районі Закарпатської області в ніч на 31 серпня сталася перестрілка між двома угрупованнями контрабандистів. У результаті четверо людей отримали поранення.

Закарпатський губернатор Геннадій Москаль заявив, що один з учасників конфлікту - депутат від партії "Єдиний центр".

Балога ж у свою чергу цю інформацію не підтвердив, але і не спростував.

"Чи правдива ця інформація, поки невідомо. Але варто зазначити, що кандидатів у Тячівському районі рекомендував тоді ще позафракційний народний депутат, а нині член провладної групи "Воля народу" Василь Петьовка", - зазначив нардеп.

Він також повідомив, що іншою стороною конфлікту є "угруповання Михайла Ланьо" (також депутата Верховної Ради, - ред.).

Балога наступним чином пояснює причину інциденту. За його даними, люди Порошенка шукали політичний союз проти Балоги на Закарпатті. При цьому, як зазначає політик, вони вибрали своїми союзниками "Опозиційний блок" і партію "Відродження" та поділили кордон з Євросоюзом між збройними бандами.

"Крім того, в Раді їм потрібні голоси "Волі народу". Тому члени цього клубу також отримали карт-бланш на свої "теми" і "мутки". І в результаті на Тячівщині не зійшлися інтереси перших і других, які так і не зрозуміли, у кого більший "дах" - у Банкової чи голів ОДА, - і почали стріляти. Якщо нічого не зміниться, то так буде і надалі ", - резюмує Балога.