RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Нове відео розстрілу поліції: в Авакова дали моторошні подробиці

Керівник прес-служби МВС Артем Шевченко заявив, що відео з нагрудної камери вбитого в Дніпрі поліцейського Артема Кутушева було опубліковано в обрізаному вигляді, оскільки на ньому знята його передсмертна агонія.

Про це Шевченко написав на своїй сторінці у Facebook, додавши, що патрульний, стікаючи кров'ю, зміг піднятися на ноги, сісти в машину і там помер.

Представник МВС висловився про безкомпромісність і сміливість загиблих поліцейських, які хоч і опинилися в тактично невигідному становищі, але в цілому не спасували перед нахабним і озброєним злочинцем.

Шевченко також звернув увагу, що на них не було бронежилетів, оскільки у світлий час доби інструкція вимагає їхнього носіння тільки по команді командира в разі загострення оперативної ситуації.

"Можливо, цю норму переглянуть за результатами розслідування", - написав спікер МВС.

Як повідомляв "Апостроф", журналіст Рауль Чілачава викликав бурхливу реакцію у соцмережі своїм постом щодо ідеї голови МВС Арсена Авакова про презумпцію правоти поліцейського, яку той висунув після вбивства в Дніпрі двох співробітників патрульної поліції.