RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

​У Росії гучний скандал навколо друга Путіна через дитячі бої: опубліковано відео

У Росії вибухнув гучний скандал через проведення в столиці Чеченської Республіки – Грозному турніру зі змішаних єдиноборств, в якому брали участь діти.

Зокрема, причиною скандалу стала критика на адресу організаторів з боку президента Союзу MMA Росії Федора Ємельяненка, який є одним з найбільш відомих бійців у світі. Хронологію подій відстежував російський блогер Ілля Варламов.

Ємельяненко соцмережі заявив, що дітям до 12 років не дозволяється виступати за правилами MMA, а в Чечні виступали діти 8-9 річного віку.

Організатори дитячих поєдинків у жорсткій формі відреагували на заяву Ємельяненка, а багато бійців вибухнули гучними образами на його адресу.

Варто звернути увагу, що президент Чечні Рамзан Кадиров, син якого теж брав участь у боях, є другом глави РФ Володимира Путіна. Втім, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що дитячими боями в Чечні можуть зацікавитися компетентні органи.

Як повідомляв "Апостроф", вчора Кадирову виповнилося 40 років. Російська журналістка несподівано в цей день розповіла про його причетність до переговорів щодо полонених на Донбасі.