RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Відомий футболіст нажахав мережі історією про його пограбування в Києві

Футболіст, колишній гравець збірної України та київського "Динамо" Владислав Ващук 6 жовтня повідомив, що за останні два тижні в його квартиру в Києві двічі вдиралися злодії.

Про це Ващук написав у Facebook.

За словами футболіста, обидва рази він викликав поліцію, але вона приїжджала пізно. При цьому, як зазначає Ващук, поліцейські були втомленими і на запитання, чому так пізно прибутку, відповідали, що при необхідних 40 працівників у штаті їх всього шестеро і вони просто не встигають з усім впоратися.

"Риба гниє з голови!!! Немає в нас держави!!!... Так....Кожен за себе. Держава за себе і собі, громадяни можуть.... Влад, щиро співчуваю. А щодо поліції, я давно кажу, що потрібно повертати старі кадри. Професіоналів. І скасувати закон Савченко!!!!!" – пишуть обурені читачі.

"І це тільки початок!! Статистика зростає кожен день, тому що на вулиці одна безкарність (((... Дуже сумно... Моїх батьків обікрали, винесли все... Дуже шкода, що в нашій країні, злодійство стало нормою... Завдання держави захищати своїх громадян.. А у нас що відбувається: все руйнуємо, а нове не можемо створити з багатьох причин.. Може і хороші хлопці прийшли служити, але вони не професіонали. Розкриття по крадіжкам нуль. Ми просто всі приречені", - додають інші.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві пізно увечері 6 жовтня сталося ДТП, в ході якого легковий автомобіль врізався у вантажний сміттєвоз.