RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Кривавий інцидент в Білорусі: влади навели дані про затриманого вбивцю

Напад на людей в торговому центрі в Мінську, в результаті якого загинула одна людина, скоїв затриманий міліцією чоловік 1998 року народження.

Про це повідомила представник Слідчого комітету (СК) Республіки Білорусь Юлія Гончарова, передає "Онлайнер".

Вона зазначила, що пристойного вигляду чоловік слов'янської зовнішності, білорус за національністю, проніс бензопилу і сокиру в торговий центр в чохлі від гітари. Діставши бензопилу, він включив її і напав на дівчину, яка загинула на місці. При цьому представниця СК спростувала інформацію в ЗМІ про те, що загиблій відрізали голову. Також вона спростувала чутки, що нападників було двоє було двоє.

Злочинцеві загрожує смертна кара.

Начальник головного управління внутрішніх справ мінського міськвиконкому Олександр Барсуков пояснив, чому спочатку повідомлялося про двох нападників.

"Тому що спочатку це була бензопила. Потім вона була кинута на місці злочину, і з чохла для гітари чоловік дістав сокиру. І вийшло, ніби це вже дві різні особи. Але це була одна і та ж людина", — сказав він.

У білоруській міліції зазначили, що напад стався о 17:28 і лише через шість хвилин, о 17:34 хтось зателефонував до чергової частини і повідомив про подію. О 17:38 нападник був затриманий.

Як повідомляв "Апостроф", загиблій в Мінську дівчині було 30 років. Друга поранена дівчина була доставлена в лікарню.