RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Мережі розбурхав моторошний інцидент з бійцем АТО в Дніпрі: опубліковано відео

У користувачів соціальних мереж викликало бурхливу реакцію відео, на якому жінка в театрі опери і балету в Дніпрі б'є молотком по голові колишнього АТОшника.

Відео опубліковано на YouTube і набрало майже 100 тисяч переглядів.

Інцидент стався 24 жовтня, жінці загрожує тюремне ув'язнення, передає "Інформатор".

За словами керівника прес-служби Головного управління Національної поліції у області Ганни Старчевської, за цим фактом відкрито справу за статтею "умисне легке тілесне ушкодження".

Одна зі свідків розповіла журналістам, що жінка провокувала колишнього бійця АТО, який при цьому терпів і не реагував на провокації та образи. Дружина чоловіка заступилася за нього, після чого провокаторка зірвала з її шиї ланцюжок і почалася бійка.

Винуватиця інциденту, Марина Меньшикова, виявилася прихильницею антимайдана і "русского мира". Жінка знаходиться в базі сайту "Миротворець". Їй загрожує позбавлення волі на строк до 1 року.

"Відмінно ватні істоти показують справжнє обличчя рузгого світу, готовий посперечатися цьому її навчив дід вертухай", - написав один з коментаторів.

Як повідомляв "Апостроф", 18 жовтня в Дніпрі побили учасника АТО через те, що він висловився проти трансляції в кафе російського пропагандистського телеканалу.