RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

В Авакова розповіли про страшну смертельну різанину в Маріуполі

Начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін розповів про смертельний інцидент з поножовщиною, який трапився в нічному клубі в Маріуполі.

Про це Аброськін написав на своїй сторінці у Facebook.

Він розповів, що в нічному клубі близько 3:50 ночі сталася різанина, в результаті якої загинув чоловік 1979 року народження. Також він повідомив, що є ще один постраждалий, якого госпіталізували у важкому стані.

Аброськін висловив невдоволення тим, що ,коли в 20 кілометрах від міста йде війна, люди розважаються в нічних клубах. Він зазначив, що, незважаючи на відсутність в Маріуполі комендантської години, мешканцям міста необхідно дотримуватися правил безпеки.

"Шкода хлопця... Але, напевно, було б все-таки доцільно в прифронтовій зоні запровадити комендантську годину, сподіваюся, це зрозуміли б правильно, це безпека людей. Ви молодці, спасибі", "Отже, треба запровадити комендантську годину на привiйськових територіях", "Віддав своє життя ні за що... Краще б в АТО", — коментують інцидент користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", кілька днів тому під Маріуполем журналісти потрапили під обстріл бойовиків.