RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Мережі розбурхав інцидент зі стріляниною в Одесі

Користувачів мережі розбурхала новина про те, що в Одесі ввечері 21 листопада поряд з торговим центром "Панорама" невідомі відкрили стрілянину по автомобілю.

Про інцидент повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції в Одеській області.

Зазначається, що до автомобіля "Mitsubishi", який зупинився біля ТЦ, підбігли троє чоловіків у масках і спробували витягнути водія. З авто вийшов охоронець і кілька разів вистрілив з травматичного пістолета у бік нападників. За попередніми даними, він потрапив одному з них у груди.

Нападники також кілька разів вистрілили у бік водія та його охоронця, але потрапили лише в скло автомобіля. Після інциденту вони сіли в чорний автомобіль і зникли з місця події. Поліцією введено план "Перехоплення".

"Дикий дикий захід", "По Одесі вже стало стрьомно ходити без волини", "Боже, що взагалі відбувається???? Біля торгового центру вже, просто витягують з машини, як же так(((","Якийсь мексиканський трилер", "Ну хоч охоронець молодець", "Нічого дивного. Навіть біля моєї школи людину вбили нещодавно, вранці. Творять, що хочуть", - пишуть коментатори в спільноті "Одеса як вона є" в соцмережі "Вконтакте".

Як повідомляв "Апостроф", у Дніпрі ввечері 9 листопада невідомі обстріляли тролейбус з пасажирами.