RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Стало відомо про п'яний інцидент з високим поліцейським чином у Харкові: опубліковані фото та відео

У Харкові співробітники патрульної поліції затримали заступника начальника Московського відділу поліції і начальника слідчого відділу Сергія Дводненка.

Про це повідомляє сайт 057.ua.

Увечері 6 грудня поліцейські отримали інформацію, що на проспекті Гагаріна водій автомобіля марки "Mitsubishi Pajero" погрожує людям пістолетом. По прибуттю на місце події патрульні встановили, що один із співробітників Московського відділу поліції зупинив сміттєвоз і погрожував водієві зброєю.

Як кажуть самі патрульні, Сергій Дводненко не став надавати жодних документів та зателефонував своїм колегам, які по прибуттю на місце події стали заважати діям поліцейських.

Відео з місця подій опубліковано на YouTube.

За інформацією Відділу комунікації поліції Харківської області, на цей момент всі учасники конфлікту не мають претензій один до одного. Також йдеться, що, згідно з показаннями свідків, співробітник поліції (за інформацією ЗМІ – Дводненко) не знаходився за кермом і не застосовував ніякої зброї та спецзасобів.

Крім того, в поліції Харківської області заявили, що патрульні встановили факт порушення водієм сміттєвоза правил дорожнього руху і винесли постанову про вчинення адміністративного правопорушення.

У свою чергу блогер і активіст Роман Сініцин заявив, що Сергій Дводненко перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомляв "Апостроф", у Львові затримали п'яного співробітника поліції.