RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Скарбниця Азарова: у поліції розповіли нові подробиці

Виконуючий обов'язки голови Національної поліції України Вадим Троян розповів про подальшу долю скарбів Миколи Азарова, які були знайдені в одній з квартир Дарницького району Києва.

Троян розповів, що квартиру чиновника слідчі знайшли випадково, працюючи над розкриттям іншого злочину. Коли співробітники поліції отримали дозвіл в суді, був проведений обшук в квартирі.

У приміщенні, яке належить екс-прем'єр-міністру, поліцейські виявили близько 200 сумок з цінними речами та грошима. Перелік знайденого майна довелося складати на 10 аркушах паперу. На скарби Азарова суд наклав арешт, пізніше вони можуть бути передані в Генеральну прокуратуру в якості доказів.

Троян нагадав, що побіжний політик перебуває в розшуку, а ГПУ веде відносно нього кілька кримінальних проваджень, серед яких справа про привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Як повідомляв "Апостроф", в одній з квартир Києва були знайдені старовинні ікони, картини та книги, які належать втікачеві Миколі Азарову.