RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Обстріл трамвая в Дніпрі розбурхав мережі: опублікованi фото

У соціальних мережах визвав обурення інцидент з обстрілом невідомими трамвая, який стався в Дніпрі ввечері 12 грудня.

Про подію повідомив заступник міського голови Михайло Лисенко на своїй сторінці в Facebook.

Він опублікував фотографії розстріляного трамвая, який їздить за маршрутом N 12, і повідомив, що в результаті інциденту постраждав водій.

Один з коментаторів його поста уточнив, що, за словами очевидців, трамвай був обстріляний з травматичної зброї.

Фото з Facebook Михайла Лисенка

Інцидент викликав обурення в соціальній мережі. Деякі користувачі побачили в пригоді слід водіїв маршруток. Інші вважають, що це диверсія або теракт.

"Треба звертатися в СБУ вже, а не в поліцію", "Жерсть. Покидьки зі зброєю по місту ходять", "Відеореєстратори потрібно ставити. І під Широкіно або під Горлівку. Нехай стріляють в першій лінії без ротації до кінця війни", "Якщо перестануть ходити трамваї, маршрутки почнуть", "А чи не можна скористатися передовим німецьким досвідом і тиснути пресом 50 маршруток за кожен зіпсований трамвай?", "От тварюки. Диверсанти. Вже не хуліганство, а тягне на диверсію", Колись палиці в колеса ставили, а зараз кулі у вікна, шкода транспорт. Може почати по маршруткам стріляти, типу хто кого?", "А не війна це з громадським транспортом?", "12 трамвай просто золоте дно. Маршрутники сплять і бачать як би цю армію пільговиків собі забрати", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", рік тому в цьому ж місті, яке тоді ще називалось Дніпропетровськом, трамвай зіткнувся з БТРом.