RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

​ЗМІ повідомили про можливе самогубство топ-чиновника часів Януковича

Сьогодні у Вінницькій області в одному з приватних будинків вчинив самогубство чоловік, який нібито був колишнім заступником глави НАК "Нафтогаз України".

Про це пише Цензор, зазначаючи, що мова імовірно йде про Геннадія Юр'єва.

За даними видання, він покінчив з собою під час затримання правоохоронцями. Журналісти нагадали, що він був фігурантом справи братів Кацуб і перебував у розшуку у справі зловживань в "Нафтогазі".

Журналісти відзначають, що сьогодні СБУ спільно з військовою прокуратурою проводила спецоперацію із затримання чотирьох учасників зазначеної справи. Так, слідчі військової прокуратури дізналися місце, де переховувався Юр'єв.

ЗМІ дізналися подробиці інциденту: вранці правоохоронці разом з понятими і співробітниками держохорони зайшли у двір приватного будинку. Потім пролунав постріл. Потім був виявлений труп чоловіка, імовірно Юр'єва і поруч з ним мисливський карабін. Троє інших фігурантів були затримані силовиками.

Як повідомляв "Апостроф", у червні 2016 року був затриманий Олександр Кацуба, який раніше був заступником голови "Нафтогазу", а також очолював компанію "Чорноморнафтогаз".