RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Між Вірменією та Азербайджаном загострився військовий конфлікт: Єреван заявляє про втрати

Між Азербайджаном і Вірменією знову загострився військовий конфлікт в районі Нагорного Карабаху.

Зокрема, Вірменія заявила про диверсії азербайджанської сторони, яка забрала життя трьох військових. При цьому Збройні сили Азербайджану кажуть, що вірменські військові потрапили в засідку при спробі перетину кордону.

Прес-секретар Міноборони Вірменії Арцрун Ованнісян заявив, що азербайджанські військові вбили одного офіцера і двох строковиків. При цьому він підкреслив, що був убитий також один азербайджанський військовий, який знаходиться на вірменській стороні, передає Інтерфакс.

За словами Ованнісяна, вранці азербайджанські диверсанти спробували проникнути в районі села Чинарі, однак по ним був відкритий вогонь з гранатометів і снайперських гвинтівок.

Разом з тим, в Міноборони Азербайджану заявили, що провокацію влаштувала Вірменія. У відомстві кажуть, що в результаті спроби проникнення через держкордон зник рядовий азербайджанської армії.

Як повідомляв "Апостроф", у квітні 2016 року в зоні Карабаського конфлікту розгорілися запеклі бої. Тоді політолог Андрій Піонтковський говорив, що загострення Карабаського конфлікту вигідно Кремлю.