RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

З'явилися нові подробиці смертельного інциденту в нічному клубі Стамбула

Прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йілдирим розповів про злочинця, який влаштував перестрілку в нічному клубі Reіna в Стамбулі, в результаті якої загинули щонайменше 39 людей, ще 60 поранені.

Йілдирим повідомив, що особа чоловіка, який стріляв не встановлена і спростував поширювану інформацію про те, що злочинець був одягнений в костюм Санта-Клауса.

Чиновник розповів, що нападник кинув знаряддя злочину в клубі. Він зазначив, що паніка, яка виникла після стрілянини, зіграла на руку злочинцю, якому вдалося втекти до приїзду поліції.

Генеральний консул України в Стамбулі Василь Боднар на своїй сторінці в Facebook повідомив, що серед встановлених жертв теракту (21 із 39) у Стамбулі українців немає. Також він повідомив, що консули перевіряють, чи є у лікарнях міста поранені громадяни України.

Нагадаємо, "Апостроф" повідомляв про те, що в Туреччині назвали громадянство вбитих в результаті стрілянини в нічному клубі Стамбула. Серед відвідувачів клубу була українка, яка розповіла історію свого порятунку.

По матеріалам ВВС.