RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Гідрометцентр дав прогноз погоди на Різдво

Синоптики повідомили про те, яку погоду слід очікувати українцям у різдвяні дні 6-7 січня. Директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда повідомив про контрастні умови по всій країні.

Сильні снігопади пройдуть в Одеській і Миколаївській областях. Значні опади у вигляді снігу очікуються у Кіровоградській (25-30 см), Черкаській, Полтавській та Сумській областях (20-25 см). Трохи менше снігу випаде в Чернігівській, Київській та Вінницькій областях. Там очікується до 19 см снігового покриву.

У східній частині країни синоптики прогнозують нульову температуру. Жителям регіону необхідно дотримуватися обережності через ожеледь та налипання мокрого снігу.

Жителям західних і північних областей, а також Вінницької, частково Черкаської і Кіровоградської областей варто приготуватися до морозів. Очікується, що температура повітря знижуватиметься від 14 до 19°, а в деяких місцях до 20-25 градусів морозу.

Очікується, що циклон піде з країни 9 січня, але вже 8 числа варто очікувати зниження снігопадів і швидкості вітру. Вже з 10 січня синоптики прогнозують покращення погоди та підвищення температури.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що через погіршення погодних умов в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях запроваджено обмеження руху великовантажних автомобілів по деяких дорогах.

За матеріалами ТСН.