RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У справі про вбивство адвоката ГРУшників з'явився ще один загиблий - адвокат

В Одесі був знайдений труп чоловіка, що має велику схожість зі свідком у справі вбивства адвоката Юрія Грабовського, який був захисником російського ГРУшника Олександра Александрова.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила адвокат Оксана Соколовська, яка представляла в суді інтереси Александрова, а також другого ГРУшника Євгена Єрофєєва.

5 січня Соколовську запросили на опізнання трупа, який був знайдений в Одесі і проходить як неупізнаний. За словами адвоката, тіло на 90% має схожість з її помічником Сергієм Федосенко, який є свідком у справі вбивства Грабовського.

"Мати Федосенка відмовилася їхати на опізнання з незрозумілих для мене і слідства причин", - написала Соколовська.

"Працівник служби розшуку людей пообіцяв уточнити більш детальну інформацію вбивства людини і отримати додаткові фото для опізнання. До сьогоднішнього дня на зв'язок зі мною не виходили. При цьому, мала необережність повідомити хто такий Сергій і у зв'язку з чим він розшукується. Думаю, більше я нічого не дізнаюся, особливо з урахуванням закритого розгляду справи по вбивству Юри", - вважає адвокат.

Соколовська нагадала, що Федосенко останнім бачив Грабовського в офісі 6 березня 2016 року у супроводі з невідомою і не знайденою слідством особою.

Як повідомляв "Апостроф", в серпні слідство завершило розслідування вбивства Юрія Грабовського.

Читайте також матеріал "Апострофа" - Вбивство Грабовського: чому Путін потирає руки.