RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У трьох областях обмежено рух транспорту через негоду

В Одеській, Херсонській та Закарпатській областях 12 січня введені обмеження для руху транспорту у зв'язку зі складними погодними умовами (снігопадами та хуртовинами).

Про це повідомляє Управління безпеки дорожнього руху.

В Одеській області закрито рух для всіх категорій транспорту на трасі М-15 Одеса – Рені, з 116 (смт. Сарата) до 306 км. Для вантажного транспорту ввели обмеження на дорозі М-13 Кіровоград – Платонове, км 157 – км 254.

Також залишається закритим рух для всіх видів транспорту на всіх дорогах місцевого значення, які пролягають по території Арцизького, Біляївського, Білгород-Дністровського, Болградського, Кілійського, Ізмаїльського, Овідіопольського, Ренійського, Саратського, Татарбунарського районів.

У Херсонській області заборонили в'їзд вантажного, великовагового та великогабаритного транспорту в Херсон.

У Закарпатській області введено обмеження руху для великовантажних автомобілів на обласному ділянці автодороги Н-09 Мукачеве – Рахів –Рогатин – Львів.

Як передає ДСНС, 12 січня на дорогах Києва та Кіровоградській області очікується ожеледиця. В Карпатах, і в Харківській, Донецькій і Луганській областях пориви вітру можуть становити 15-20м/с.

Як повідомляв "Апостроф", нещодавно рух транспорту був обмежений у шести областях.