RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У НАБУ заявили про нові затримання у справі Онищенка

Співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) затримали 24 січня трьох підозрюваних у справі про розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в межах договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування".

Про це повідомляється на сайті відомства.

Затримані два колишніх заступника голови правління і один з начальників управління ПАТ "Укргазвидобування". Їм висунуті підозри за статтями "створення злочинної організації" і "привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем".

У НАБУ зазначили, що затримані сприяли в організації нардепом Олександром Онищенком корупційної схеми по розкраданню коштів. У результаті державі було завдано збитків на суму близько 3 мільярдів гривень.

Також про затримання написав на своїй сторінці у Facebook голова Спеціальної Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

Як повідомляв "Апостроф", співробітники Служби безпеки України і прокуратури 22 серпня провели обшуки в офісі компанії "Львівгазвидобування" ПАТ "Укргазвидобування".