RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

З'явилися подробиці "бурштинової" перестрілки на Поліссі: опубліковані фото

Правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві жителя села Люхча Сарненського району Рівненської області, який загинув 28 січня в результаті перестрілки між місцевими здобувачами бурштину і приїжджими рекетирами.

Про це повідомили в обласному управлінні Національної поліції.

У спецоперації по затриманню, яка проходила на заправці біля села Бармаки, розташованого недалеко від Рівного, брало участь 8 екіпажів поліції.

За даними місцевих ЗМІ нападники застрелили скупника бурштину. "Радіо Трек" повідомляє, що машину з 5 підозрюваними поліція наздогнала на автозаправці "Укрнафта". Троє були затримані на місці, двоє намагалися втекти. У підозрюваних було виявлено зброю. Зараз вони перебувають у слідчому ізоляторі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтями "замах на вбивство" і "хуліганство". Поліція вже встановила частину учасників конфлікту.

Як повідомляв "Апостроф", за даними журналіста Дмитра Леонтюка, в Люхчі непроханих гостей місцеві зустріли короткими автоматними чергами і пострілами з мисливських рушниць. Приїжджі відкрили у відповідь вогонь.