RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Поліція перешкодила акції учасників "блокади" Донбасу: опубліковано відео

Недалеко від міста Часів Яр між учасниками блокади торгівлі з окупованої частиною Донбасу і представниками поліції стався невеликий інцидент 6 лютого.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Донецькій області. Також опубліковано відео з місця події.

У повідомленні поліції сказано, що невідомі люди в балаклавах заблокували рух автобуса з працівниками Курахівської ТЕС, а також рух військових автомобілів та транспорту аварійних служб, які рухалися в бік Костянтинівки.

У поліції зазначили, що учасники "блокади" перешкоджали роботі силовиків і висловлювали образливі слова. Для бесіди з учасниками акції приїхав голова обласного управління поліції В'ячеслав Аброськін.

"Співробітниками поліції в межах компетенції були вжиті відповідні заходи для відновлення руху", - сказано в повідомленні.

У "Штабі блокади торгівлі з окупантами" у свою чергу заявили, що співробітники поліції побили "ветеранів війни за незалежність" гумовими кийками та застосували проти них сльозогінний газ.

Як повідомляв "Апостроф", на блокпості в місті Бахмут Донецької області депутат Верховної ради, який бере участь "блокаді" Донбасу, побив співробітника поліції.