RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Синоптики попереджають українців про значне похолодання

Синоптики повідомляють про значне похолодання в Україні з 7 по 9 лютого.

7-8 лютого найхолодніше буде в Донецькій, Луганській, Сумській, Чернігівській та Харківській областях. Там нічна температура опуститься до мінус 20-26 градусів, вдень до 9-15 градусів морозу. В Закарпатті нічна температура складе мінус 12-17 градусів. Найтепліше буде в Івано-Франківській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Хмельницькій та Чернівецькій областях. Там нічна температура коливатиметься від мінус 3 до мінус 9 градусів, а от вдень буде від 0 до мінус 5 градусів.

Через можливі снігопади вводиться третій рівень лавинної небезпеки в Карпатах 7 лютого.

Великі снігопади у той же день очікуються у Вінницькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Черкаській, Чернівецькій та Хмельницькій областях. А вночі 8 лютого хурделиця та снігові замети очікуються у Вінницькій. Волинській, Рівненській, Тернопільській і Хмельницькій областях.

Сильний вітер з поривами 15-22 м/с і ожеледь синоптики прогнозують для жителів Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської та Чернівецької областей.

9 лютого морози з нічною температурою до 18-23 градусів нижче нуля будуть у більшій частині країни. Тільки на півдні і Прикарпатті стовпчики термометра опустяться до 8-13 градусів морозу. Денна температура істотно не зміниться, а снігопади припиняться.

У Києві 7-8 лютого температура знизиться до 12-17 градусів морозу. Очікується невеликий сніг. Вночі 8 лютого у західних та південних районах Київської області місцями пройде сильний сніг, хуртовини. 9 лютого в Києві припиняться опади, а нічна температура знизиться до 18-23 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", через тривалий снігопад в Києві на дорогах утворилися великі затори.