RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Вбивство ватажка ЛНР: хакери дізналися про таємний наказ Плотницькому

У зв'язку з убивством так званого "начальника управління народної міліції ЛНР" Олега Анащенка ватажку бойовиків Ігорю Плотницькому з Росії прийшла "рознарядка" гасити будь-якими способами тему "дивних ліквідацій".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст і волонтер міжнародної спільноти InformNapalm Роман Бурко з посиланням на інформацію, отриману українськими хакерами.

Він зазначив, що російські куратори бойовиків стурбовані тим, що ніхто не вірить у причетність до вбивства української ДРГ і говорять про російський слід.

"Але рознарядка є рознарядка, тому ймовірно, що після дня "жалоби в ЛНР" розпочнеться жорсткий батхерт і відпрацювання темника на "замовчування теми ліквідацій старшими братами". Бо 9й за рахунком пасажир палаючого ліфта або джипа за коротку історію існування "республік" почав наштовхувати найманців на стрьомні думки, що на Росії їх ніхто не чекає і чорне сонце зійде", - написав Бурко.

Як повідомляв "Апостроф", в ОБСЄ розповіли, що сила вибуху автомобіля, в результаті якого загинув Олег Анащенко, склала 4-5 кілограм у тротиловому еквіваленті.

Нагадаємо, вибух прогримів у Луганську 4 лютого о 7:55. У підірваному автомобілі разом з Анащенком знаходився ще один чоловік, який загинув.