RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У ДТП загинув депутат Дніпропетровської облради: опубліковано фото

У Дніпрі у ніч на 24 лютого загинув депутат обласної ради від Радикальної партії Сергій Лященко. Про це повідомила фракція Радикальної партії в Дніпропетровській обласній раді на сторінці у Facebook.

"Страшна аварія забрала життя Сергія Лященко. Ця трагедія торкнулася серця кожного хто його знав. Щирі співчуття рідним і близьким", - йдеться в повідомленні.

Відділ комунікації обласної поліції повідомив, що аварія сталася близько півночі з 23 на 24 лютого на пр. Пушкіна в місті Дніпро. Водій Mazda 6 не впорався з керуванням та скоїв наїзд на огорожу. Пасажир автомобіля загинув на місці, водія було доставлено у лікарню.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Призначена токсикологічна експертиза.

Нагадаємо, в Маріуполі 21 лютого військовий автомобіль ГАЗ-66 зіткнувся з Renault Kangoo. У салоні військового автомобіля, за словами очевидців, знаходився хлопець, який говорив англійською мовою.